Egenskaper Massen er røstet og kan sprøytes til kransekaker direkte fra pakningen. Bør tempereres i romtemperatur før bruk. Massen bør ikke dypfryses før avbaking. Kransekakene holder seg seige og myke, noe avhengig av lagringsforholdene. Kort tids oppbevaring i kjølerom anbefales. Kransekaker egner seg godt til dypfrysing. For lengre tids fryselagring anbefales følgende pakke/tine metode: Kransekakene pakkes i plastpose som lukkes før innfrysing. Nedfrysingen må skje så raskt som mulig. Dette gjør at kakene beholder sin mykhet og seighet. Etter opptining bør kaken oppbevares på kjøl (0–4 °C).
egg, mandler
Kan hentes i butikk
Ingredienser Sukker, mandler (34 %), pasteurisert eggehvite, fuktighetsbevarer E965, maltodekstrin, pregelatinisert rismel, potetstivelse, konserveringsmiddel E200
Næringsinnhold pr. 100 g Energi 1729 kJ (412 kcal) Fett 16,7 g - mettede fettsyrer 1,3 g Karbohydrat 56 g - sukkerarter 52,6 g Protein 8,4 g Salt 0,1 g Lagring Min. temp. 0 °C Maks. temp. 4 °C Holdbarhet 180 dager